Egyedi kovácsoltvas kapu készítés - Képek

Kovácsoltvas Kapu

A kovácsoltvas kapu stílust ad otthonának. Megváltoztatja a ház jellegét, növeli az ingatlan piaci értékét, biztonságot, erőt, harmóniát sugároz! A mai világban egy kerítés, ill. kapu szinte örök életű, hiszen nem évente, sőt nem is tízévente cserélik a családok a kerítésüket. A kovácsoltvas kapunak olyan díszesnek, de egyszerűnek, ugyanakkor „varázslatosnak" kell lennie, ami a házban lakók ízlését és igényeit tükrözi.

A kapu méretét mindig az Ön kerítéshez igazítjuk. Nyitási mód szerint kérhet egyszárnyasat, vagy kétszárnyasat, úszó- vagy tolókaput és akár motorikusan nyitható is lehet.

Ezért cégünk szakemberei egyénre szabottan, megbízhatóan, precízen készítik el a kívánt kovácsoltvas kaput. Törekszünk arra, hogy minden egyes kapu a lehető legnagyobb odafigyeléssel, a megrendelő elképzeléseinek megfelelően és határidőre elkészüljön. Ez biztosítja számunkra a profizmust, illetve a megrendelők részéről az elégedettséget.

Mivel az ősi, kézi kovácsolást részesítjük előnyben - Szénnel hevítjük a vasat, üllőn alakítjuk - ezért minden egyes elkészült műtárgy egyedi. Megrendelőink a munkafolyamatokat műhelyünkben meg is tekinthetik, amit sokan igénybe is vesznek, mert csak kevesen tudják elképzelni, hogy a vas „életre tud kelni" egy-egy melegítés után, mikor úgy formázza a kovács, ahogy azt ő akarja.

A műhelyünkben elkészített fémszerkezeteket igény szerint tüzihorganyzunk, festünk ill. kérés esetén antikolunk is.

Kattintson egy képre, hogy megnyíljon a galéria!